top of page

ВИНОРОБНЕ, АЛКОГОЛЬНЕ ТА БЕЗАЛКОГОЛЬНЕ ВИРОБНИЦТВО
№1 2025 р.

ВИНОРОБНЕ, АЛКОГОЛЬНЕ ТА БЕЗАЛКОГОЛЬНЕ ВИРОБНИЦТВО

№1 2025 р.


Актуальність визначення акриламіду в харчових продуктах і питній воді/ Н.О. Стаднічук, Н.П. Левицька, А.А. Деміч, О.І. Кроніковський //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №4. -  С. 216-224. - Бібліогр. в кінці ст.

Кл. слова: харчові, продукти, вода, очищення, ефективність, вимоги, методи досліджень, регламентація, вміст, негативний вплив.

Данілова, К.О. Батат як перспективна сировина для одержання спирту етилового і крафтових напоїв на його основі/ К.О. Данілова, І.Г. Гріненко //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №3. -  С. 138-148. - Бібліогр. в кінці ст.

Кл. слова: зброджування, органолептичні показники, етанол, додавання спецій, перспективи використання, солодка, картопля.

Успаленко, О.В. Методи зниження та видалення алкоголю з виноградних вин/ О.В. Успаленко, М.В. Білько, В.М. Кучеренко //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №4. -  С. 163-184. - Бібліогр. в кінці ст.

Кл. слова: безалкогольне, вино, сенсорні властивості, деалкоголізація,  дистиляції, розділення, термічна, обробка, вакуумна дистиляція.

© Центральна науково-технічна бібліотека харчової і переробної промисловості

bottom of page