ВИНОРОБНЕ, АЛКОГОЛЬНЕ ТА БЕЗАЛКОГОЛЬНЕ ВИРОБНИЦТВО
№1 2025 р.
ВИНОРОБНЕ, АЛКОГОЛЬНЕ ТА БЕЗАЛКОГОЛЬНЕ ВИРОБНИЦТВО
№1 2025 р.
Актуальність визначення акриламіду в харчових продуктах і питній воді/ Н.О. Стаднічук, Н.П. Левицька, А.А. Деміч, О.І. Кроніковський //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №4. - С. 216-224. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл. слова: харчові, продукти, вода, очищення, ефективність, вимоги, методи досліджень, регламентація, вміст, негативний вплив.
Данілова, К.О. Батат як перспективна сировина для одержання спирту етилового і крафтових напоїв на його основі/ К.О. Данілова, І.Г. Гріненко //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №3. - С. 138-148. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл. слова: зброджування, органолептичні показники, етанол, додавання спецій, перспективи використання, солодка, картопля.
Успаленко, О.В. Методи зниження та видалення алкоголю з виноградних вин/ О.В. Успаленко, М.В. Білько, В.М. Кучеренко //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №4. - С. 163-184. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл. слова: безалкогольне, вино, сенсорні властивості, деалкоголізація, дистиляції, розділення, термічна, обробка, вакуумна дистиляція.