top of page

ВИНОРОБНЕ, АЛКОГОЛЬНЕ ТА БЕЗАЛКОГОЛЬНЕ ВИРОБНИЦТВО
№3 2024 р.

Боярчук, Я. Вплив фільтрату барди на синтез летких домішок спирту та оптимізація процесу ректифікації/ Я. Боярчук, Н. Боярчук //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.4. -  С. 51-59. - Бібліогр. в кінці ст. - Ст. англ. мовою. - ДНТБ

Кл. слова: барда, суха речовина, фільтрат, ректифікації, процес, брагоректифікаційні, установки

Вплив білків на реологічні характеристики сумішей морозива на основі рідких концентратів сироватки/ А.П. Михалевич, Г.Є. Поліщук, У.Г. Бандура, Т.Г. Осьмак //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №2. -  С. 123-135. - Бібліогр. в кінці ст.

Кл. слова: ПІНОСТІЙКІСТЬ--пінозбитість--тиксотропність--ізолят сироваткового білка--міцелярний казеїн

Ільченко, Н. Дослідження ринку ігристого вина в Україні/ Н. Ільченко, О. Тодорюк //Товари і ринки. - 2024. - №1. -  С. 79-93. - Бібліогр. в кінці ст. - Ст. англ. мовою. - ДНТБ

Кл. слова: вино, споживання, імпорт, особливості, розвитку, негативні, фактори--дистрибуції

Крижак, Л. Крафтові сиров'ялені ковбаси з додаванням червоного сухого вина/ Л. Крижак //Товари і ринки. - 2024. - №2. -  С. 110-120. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Кл. слова: технологічний, процес, ковбаси, стартові, культури, органолептичні показники, вино, нітрити, мікрофлора

bottom of page