ВИНОРОБНЕ, АЛКОГОЛЬНЕ ТА БЕЗАЛКОГОЛЬНЕ ВИРОБНИЦТВО
№4 2024 р.
Кучеренко, В.М. Нефільтровані вина в сучасному виноробстві: вплив відсутності фільтрації на фізико-хімічні та органолептичні показники/ В.М. Кучеренко, О.В. Успаленко, А.Ю. Марченко //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №2. - С. 136-144. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл. слова: фільтрування, сенсорний, аналіз, дріжджі, вина, тренди, споживання--вина фільтровані
Луцька, Н.М. Особливості застосування віртуальних аналізаторів у цифровій інфраструктурі промислового виробництва/ Н.М. Луцька, О.С. Омельченко //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Том. 30, №2. - С. 19-30. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл. слова: віртуальні сенсори--прогнозування системи--оптимізація витрат--ректифікаційне відділення--нейронна мережа--спиртове виробництво
Порівняльна оцінка якості гранул хмелю українського та європейського виробництва/ Л. Проценко , С. Рижук, Н. Кошицька та ін. //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.2. - С. 41-52. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Кл. слова: гранульовані, якість насіння, біохімічні, показники, сорти--ефірна олія хмелю
Регулювання функціональних харчових продуктів в Україні та світі. Перспективи використання постбіотиків та функціональних інгредієнтів/ А. Капустян, Н. Черно, К. Науменко та ін. //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, вип.2. - С. 4-17. - Бібліогр в кінці ст. - Текст англ. мовою. - ДНТБ
Кл. слова: нормативне регулювання--твердження--БЕЗПЕКА
Успаленко, О.В. Вплив енологічних продуктів на органолептичні показники деалкоголованого вина/ О.В. Успаленко, М.В. Білько, В.М. Кучеренко //Харчова промисловість. - 2023. - Вип.33-34. - С. 35-42. - Бібліогр. в кінці ст. англ. мовою. - ДНТБ
Кл. слова: етанол, сенсорний, аналіз, безалкогольне, вино--деалкоголізація