До новорічного столу. На всі смаки. Збірники рецептур на харчові вироби
грудень 2022 р.
64
Г61
Головашевич, В.
Вкус из детства: торты и пирожные. Киевский, Наполеон, Пражский, Медовик, Полет, Спартак/ В. Головашевич. - Харьков: Клуб Семейного Досуга, 2018. - 80 с.: ил. - ISBN 978-617-12-4702-4
В книге собраны проработанные и адаптированные для использования в домашних условиях рецепты классических тортов и пирожных.
64
Г61
Головашевич, В.
Шоколадные торты, пирожные, кексы, брауни, капкейки / В. Головашевич. - Харьков: Клуб Семейного Досуга, 2017. - 80 с.: ил. - ISBN 978-617-12-3885-5
В книге предлагаются рецепты традиционных и оригинальных сладостей на любой вкус: множество вариантов шоколадных тортов, воздушные пирожные с разнообразными начинками и кремами, вкуснейшие брауни и капкейки.
664.6
З-41
Збірник рецептур борошняних кондитерських і здобних булочних виробів: навч.-практ. вид. / уклад. О.В. Павлов. - 2-е вид., доп. - К.: ПрофКнига, 2019. - 342 с. - ISBN 978-617-7762-00-2
Збірник містить 233 рецептури на торти, тістечка, кекси, рулети, здоби, печиво, пряники, вафельні вироби, начинки, глазурі. Збірник належить до технологічних нормативних документів на рівні з чинними ГОСТами, ДСТУ та іншою технологічною документацією; містить єдині вимоги до технологічних процесів, готової продукції масового виготовлення, а також норми витрат сировини на вироблену продукцію.
664.6
Р45
664.6/Р45-СФ
Рецептури на печиво та галети/ Мінагропром України; Ком. харчової пром-ті України; ЗАТ "Укркондитер"; ВАТ "Спектр". - К., 1999. - 356 с.. - Абет. покажч. с 534-550
64
Р78
Ростовський, В.С.
Збірник рецептур/ В.С. Ростовський, Н.В. Дібрівська, В.Ф. Пасенко; Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - К.: Центр учбової літератури, 2019. - 323 с. - ISBN 978-611-01-0986-4
В книзі наводяться рецептури й технологія приготування принципово нових фірмових страв і кулінарних виробів, розроблених і запроваджених кращими кулінарами, майстрами-кухарями, майстрами-кондитерами системи Укрспоживспілки всіх регіонів України.
664.1
Т38
Технологія пастили, зефіру, маршмелоу: навч. посіб/ А.М. Дорохович, О.В. Кобилінська, А.В. Мурзін, С.Г. Кияниця; за ред. А.М. Дорохович; НУХТ. - К.: ІНКОС, 2019. - 426 с.: іл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-617-598-130-6
В посібнику наведена характеристика сировини, що використовується при розробленні пастильних виробів. Показані методики розрахунків енергетичної, харчової, біологічної цінності показника глікемічності на прикладі рецептурного складу пастили, зефіру, маршмелоу. Також розглядається методика розрахунку простих і складних рецептур з дозволом взаємозамінності сировини при виробництві пастильних виробів.
664.6
Х22
Харчові технології. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів: навч. посіб./ О.В. Самохвалова, З.І. Кучерук, С.Г. Олійник и др; за ред. О.В. Самохвалової; Харк. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків: ФОП Бровін О. В., 2019. - 277 с.: іл. - Бібліогр.: с.276-277 . - ISBN 978-617-77738-55-7
В посібнику викладено інформацію про виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Наведено загальну характеристику виробництва, кваліфікацію, асортимент продукції, охарактеризовано сировину, наведено технологічні схеми, описано якість готової продукції, умови і терміни її зберігання, відходи та переробку.
641
З-41
Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів: для підприємств громад. харчування всіх форм власності/ Щ.В.Шалимінов та ін. – К.: А.С.К., 2000. – 848 с.
Збірник є нормативним доку ментом для підприємств громадського харчування незалежно від форм власності.