top of page

М’ЯСО- МОЛОЧНЕ ВИРОБНИЦТВО
№4 2024 р.

Вербицький, С.Б.  Вимушений ерзац чи інноваційна їжа прийдешніх часів. Перспективність альтернативного м'яса/ С.Б. Вербицький, Н.М. Пацера //World of Food=Світ продуктів . - 2024. - №2, березень. -  С. 22-23. - Бібліогр. в кінці ст.

Кл.слова: культивоване м'ясо--аналоги--імітаційне м'ясо--новітні харчові продукти

Вплив білків на реологічні характеристики сумішей морозива на основі рідких концентратів сироватки/ А.П. Михалевич, Г.Є. Поліщук, У.Г. Бандура, Т.Г. Осьмак //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №2. -  С. 123-135. - Бібліогр. в кінці ст.

Кл.слова: ПІНОСТІЙКІСТЬ--пінозбитість--тиксотропність--ізолят сироваткового білка--міцелярний казеїн

Європейський food-ритейл: м'ясна категорія: Популярні формати просування та реалізації //World of Food=Світ продуктів . - 2024. - №2. -  С. 18-19.

Кл.слова: обсяги, тм, конкуренції, фірма, барбекю, ринок, національні, продукти, споживачі

Іващук, Д. Трансформації м'ясної галузі/ Д. Іващук //World of Food=Світ продуктів . - 2024. - 24-26.. -  С. 24-26

Кл.слова: тенденції відродження--ковбасні вироби--рослинне м'ясо

Лідерство в інноваціях та якості: "ІНТЕРСТАБ" - флагман у виробництві харчових інгредієнтів //World of Food=Світ продуктів . - 2024. - №2. -  С. 12-13.

Кл.слова: м'ясна продукція, можливості, сировина, традиції, обладнання, надійність

Мусій, Л.Я.  Використання насіння соняшника в технології йогурту/ Л.Я. Мусій, О.Й. Цісарик, І.М. Сливка //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №2. -  С. 169-179. - Бібліогр. в кінці ст.

Кл.слова: йогурт, насіння, соняшник, технологія, калорійність, концентрація, органолептичні показники, властивості

Органолептична оцінка варених ковбас: Підказка виробникам //World of Food=Світ продуктів . - 2024. - №2. -  С. 16-17.

Кл.слова: якість, зразки, смак, аналіз, дегустація, визначення

Рішення BEEF AGER при вакуумному пакованні: Переваги застосування //World of Food=Світ продуктів . - 2024. - №2. -  С. 14-15.

Кл.слова: яловичина, паковання, обладнання, матеріали, методи, характеристики, негативний, ефект, витримка

Сучасне паковання для м'ясної промисловості: Рішення від компанії KGL //World of Food=Світ продуктів . - 2024. - №2. -  С. 20-21.

Кл.слова : м'ясна продукція, упаковка, безпечність, рет, можливості, плівка, полімерна, гнучка,  довкілля--monopet

bottom of page