Консервне та харчоконцентратне виробництво
№3 2024 р.
Вітамінна цінність і мікробіологічна безпека заморожених плодів вишні при зберіганні/ Г.О. Сімахіна, Н.М. Грегірчак, Н.В. Науменко, С.В. Камінська //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №2. - С. 154-168. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл .слова: заморожування, кріопротекції, вітаміни, цінність, показники, мікробіологічні, напівфабрикати, заморожені, попит
Озоліна, С. Паста з насіння гарбуза з поліпшеними споживчими властивостями/ С. Озоліна, О. Антіпіна //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.4. - С. 42-50. - Бібліогр. в кінці ст. - Ст. англ. мовою. - ДНТБ
Кл. слова: насіння, гарбуза, харчова цінність, калина, журавлини, обліпіха, властивості, сенсорні--калорійність
Отримання антиоксидантів з відходів харчової промисловості та їх використання в жирах/ А.О. Демидова, С.М. Мольченко , Т.О. Березка та ін. //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.2. - С. 32-40. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Кл. слова: окиснення, активність, антиоксидантів, картопляні, шкірки, лушпиння, цибулі, томатне, олія, соняшникова