top of page

ЦУКРОВЕ ВИРОБНИЦТВО. СОЛОДОЩІ.
КОНДИТЕРСЬКА ПРОМИСЛОВІСТЬ
№3 2024 р.

Божко, А.Ю. Визначення критеріїв ідентифікації для оцінювання показників якості оздоблювальних напівфабрикатів з використанням порошку керобу/ А.Ю. Божко, С.І. Усатюк //Харчова промисловість. - 2023. - Вип.33-34. -  С. 53-61. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Кл.слова : кондитерські, вироби, напівфабрикати, рослинна, сировина, борошно, фальсифікація, оцінка, критерії, відповідності, показники якості

Олішевський, В.В. Підвищення ефективності процесу  очистки дифузійного соку з використанням нанорозмірного алюмінійвмісного коагулянту / В.В. Олішевський, Є.М. Бабко, М.Є. Цюрпита //Харчова промисловість. - 2023. - Вип.33-34. -  С. 89-97. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Кл.слова : цукрове, виробництво, очищення, вапнування, суспензія

Розроблення методів і засобів діагностики з підвищенням надійності екстракційного обладнання/ Д.М. Люлька, О.О. Серьогін, І.Є. Ізволенський и др //Харчова промисловість. - 2023. - Вип.33-34. -  С. 126-136. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Кл.слова : діагностика, напруженість, дифузійні, апарати, економічність, удосконалення--екстрактор--тензодатчик

Усатюк, С.І. Перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини у виробництві кондитерських виробів/ С.І. Усатюк, А.Ю. Божко //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.2. -  С. 60-70. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Кл.слова : кондитерські, вироби, сировина, рослинна, порошок, керобу

Філоненко, В.М.  Ефективність пароконтактної сушарки жому в енергетичному комплексі "Цукровий завод - ТЕЦ"/ В.М. Філоненко //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №2. -  С. 106-122. - Бібліогр. в кінці ст.

Кл.слова : цукор, сушарка, жом, енергетичний, пара, циркуляційна, температура

bottom of page