ХЛІБОПЕКАРСЬКЕ ТА БОРОШНОМЕЛЬНО-КРУП’ЯНЕ ВИРОБНИЦТВО
№ 3 2024 р.
Грицевіч, М.Ю. Дослідження впливу крохмальної сировини на сорбційно-десорбційні властивості низькобілкового печива/ М.Ю. Грицевіч, В.В. Дорохович //Харчова промисловість. - 2023. - Вип.33-34. - С. 7-14. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ
Кл.слова : зберігання, рецептура, печиво, оздоровче, борошно, білок, мальтодекстрины, якість--сорбція
Козак, О.С. Визначення газової проникності скоринки та м'якушки батона в процесі вакуумного охолодження/ О.С. Козак, В.І. Теличкун //Харчова промисловість. - 2023. - Вип.33-34. - С. 62-70. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ
Кл.слова : батон, тиск, охолодження, вакуумне, хлібобулочні, вироби, здатність--структурно-механічні властивості
Кравченко, Лілія "Хлібопекарський бізнес - 2024". За результатами бізнес - зустрічі/ Лілія Кравченко //World of Food=Світ продуктів . - 2024. - №2 березень. - С. 30-31.
Кл.слова: ТЕНДЕНЦІЇ, ГРАНТИ, КРУАСАНИ, ІННОВАЦІЇ
Побрусило, М.В. Обгрунтування доцільності використання пшона для виготовлення безглютенового печива/ М.В. Побрусило, Н.П. Івчук //Харчова промисловість. - 2023. - Вип.33-34. - С. 15-24. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ
Кл.слова: оздоровче
Роженко, А.С. Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату з використанням продуктів переробки комах/ А.С. Роженко, О.Ю. Мельник //Харчова промисловість. - 2023. - Вип.33-34. - С. 71-80. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ
Кл.слова: органолептичні показники, властивості, кондитерські, вироби, напівфабрикати, борошно, вітаміни, стійкий, окислення--цвіркуни
Шевченко , А.О. Зміни структурних одиниць у тісті та хлібі з пшеничного борошна з концентратом гарбузового протеїну і фосфоліпідами/ А.О. Шевченко , С.І. Літвинчук //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №2. - С. 145-153. - Бібліогр. в кінці ст.. - Ст. англ. мовою
Кл.слова : протеїн, гарбузовий, тісто, борошно, спектроскопія, інфрачервона, хлібобулочні, вироби, білки, клейковинний