Сільське господарство. Землеробство. Тваринництво
№11 2024
Божко, А.Ю. Визначення критеріїв ідентифікації для оцінювання показників якості оздоблювальних напівфабрикатів з використанням порошку керобу/ А.Ю. Божко, С.І. Усатюк //Харчова промисловість. - 2023. - Вип.33-34. - С. 53-61. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Кл. слова: кондитерські, вироби, напівфабрикати, рослинна, сировина, борошно, фальсифікація, оцінка, критерії, відповідності, показники якості
Страшнова, І. Відбір штамів мікроорганізмів для захисту зернових рослин від грибів роду Fusarium/ І. Страшнова, Г. Ямборко //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.4. - С. 14-23. - Бібліогр. в кінці ст. - Ст. англ. мовою. - ДНТБ
Кл. слова: пшениця, озима, продуктивність, мікрофлора, бактерії, екологічні проблеми
Демидова, Є. Перспективи використання продуктів переробки дикорослих ягід як функціональних харчових інгредієнтів/ Є. Демидова, М. Самілик //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.4. - С. 24-33. - Бібліогр. в кінці ст. - Ст. англ. мовою. - ДНТБ
Кл. слова: харчові, продукти, функціональні інгредієнти, ягоди, структура, мінеральні, речовини
Вплив процесу гранулювання на якість пробіотичної кормової добавки/ Б. Єгоров, А. Макаринська, О. Кананахіна, Т. Турпурова //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.4. - С. 69-77. - Бібліогр. в кінці ст. - Ст. англ. мовою. - ДНТБ
Кл. слова: кормовиробництво, добавки, дріжджі, пробіотичні, показники якості
Байструк-Глодан, Л.З. Робоча колекція конюшини багряної Trifolium Incarnatum L. у Передкарпатті/ Л.З. Байструк-Глодан, М.М. Хом'як //Генетичні ресурси рослин. - 2022. - №31. - С. 82-93. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл. слова: генетичні, ресурси, колекції, бобові культури, зразки, ознака, продуктивність, джерела
Валевська, Л.О. Дослідження показників якості насіння сої/ Л.О. Валевська, О.Г. Соколовська //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.2. - С. 25-31. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ
Кл. слова: зерно, ринок, соя, сорт, урожайність, документація, нормативна, поживна, цінність
Порівняльна оцінка якості гранул хмелю українського та європейського виробництва/ Л. Проценко , С. Рижук, Н. Кошицька та ін. //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.2. - С. 41-52. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Кл. слова: гранульовані, якість насіння, біохімічні, показники, сорти--ефірна олія хмелю
Усатюк, С.І. Перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини у виробництві кондитерських виробів/ С.І. Усатюк, А.Ю. Божко //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.2. - С. 60-70. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Кл. слова: кондитерські, вироби, сировина, рослинна, порошок, керобу
Формування технологічних показників якості зерна пшениці озимої за умов екологізації землеробства Степу України/ С.О. Юркевич, Н.О. Валентюк, Г.М. Станкевич, А.К. Кац //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.2. - С. 80-92. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Кл. слова: пшениця, озима, продуктивність, зерно, показники продуктивності, екологічні проблеми