ОЛІЙНО – ЖИРОВЕ ВИРОБНИЦТВО
№3 2024 р.
Грінінг, К.Р. Зміна реологічних властивостей суспензії лікарських і косметичних засобів під час подрібнення в бісерних млинах/ К.Р. Грінінг, О.О. Губеня //Харчова промисловість. - 2023. - Вип.33-34. - С. 106-115. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ
Кл.слова : млини, реологія, подрібнення, суспензія, олія, рідка продукція, структурно-механічні властивості--бісерний млин--в'язкість
Отримання антиоксидантів з відходів харчової промисловості та їх використання в жирах/ А.О. Демидова, С.М. Мольченко , Т.О. Березка и др //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.2. - С. 32-40. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Кл.слова : окиснення, активність, антиоксидантів, картопляні, шкірки, лушпиння, цибулі, томатне, олія, соняшникова
Полюга, В. Ринок засобів для догляду за волоссям в Україні/ В. Полюга, М. Жалдак //Товари і ринки. - 2024. - №1. - С. 94-106. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ
Кл.слова : парфюмерне, виробництво, імпорт, експорт, продажі, асортимент, споживання--шампунь
Розроблення борошняних комбінованих систем з поліпшеним амінокислотним складом/ Т. Матвєєва, В. Папченко, П. Петік //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.3. - С. 27-36. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Кл.слова : борошно, хліб, шрот, вологість, соняшник, біологічна цінність, комбінова, система