ВИНОРОБНЕ, АЛКОГОЛЬНЕ ТА БЕЗАЛКОГОЛЬНЕ ВИРОБНИЦТВО №3 2023 р.
Бут, О. Період "новітньої історії" пива в Європі. Тенденції європейського ринку пива/ О. Бут //Мир продуктов=Світ продуктів. - 2022. - №1, лютий. - С. 46-48.
Лудин, А.М. Вплив іонно-сольового складу води на якість пива/ А.М. Лудин, В.В. Реутський //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №1. - С. 163-172. - Бібліогр. в кінці ст.
Сапіга, В.Я. Вплив овочевих пюре різних способів оброблення на органолептичні та фізико-хімічні показники морозива молочного/ В.Я. Сапіга, Г.Є. Поліщук //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №1. - С. 173-186. – Бібліогр. в кінці ст.
Стоцька, О.В. Очищення стічних вод пивоварної галузі з використанням технології метанового бродіння/ О.В. Стоцька //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №2. - С. 37-47. - Бібліогр. в кінці ст.
Черкаський пивзавод обирає обладнання ПЕТ Technologies //Світ упаковки. - 2023. - №2, травень. - С. 18-19.