top of page
Рецепти
Вишнево-сирний мус
Вибирайте темні вишні — в них більше мелатоніну і антиоксидантних речовин. Під час покупки краще віддавати перевагу плодам із зеленими живцями. Збирати вишню потрібно обов’язково з плодоніжками — так вона буде довше зберігатися. Плодоніжки потрібно видаляти безпосередньо перед приготуванням вишні.
Пряний паштет з кабачків
За цим рецептом ви зможете приготувати ніжний овочевий паштет. Для більш пікантного смаку до паштету можна додати кілька зубчиків часнику, куркуму, чорний і червоний перець та інші улюблені спеції. Скуштувавши хоч раз кабачковий паштет, ви зрозумієте, що він стане вашою улюбленою закускою, яку можна вживати як самостійну страву, так і намазавши на хліб або батон.
© Центральна науково-технічна бібліотека харчової і переробної промисловості
bottom of page