top of page
Презентації
Shcherbyna Petro Battle for Irpin/ Petro Shcherbyna. - Kyiv: Summit-Book, 2024. –
192 p.:il.
Rudiachenko Oleksandr Ukrainian Bulava/ Oleksandr Rudiachenko. - Kyiv: Summit-Book, 2024. -192 p.:il.
ВОЛКОВ О. СУЧАСНА УКРАЇНСЬКА КУХНЯ. ГАСТРОНОМІЧНА ПОДОРОЖ УКРАЇНОЮ. - К: ПОЛІПРИНТ, 2021. - 240 С:ІЛ.
Єдине здоров’я - 2022: матеріали Міжнародної наукової конференції, 22-24 верес. 2022 р.- К.: ЦП «Компринт», 2022. – 413 с.:іл.
Аналітична хімія кухонної солі, розсолів та високомінералізованих вод: монографія/О.І.Юрченко, Т.Г. Черножук, А.В. Пантелеймонов та ін. – Харків, 2023.-295 с.
Монографія підготовлена авторським колективом Харківського університету імені В.Н.Каразіна.
Піщенко О.В. Регулювання еколого-економічної безпеки аграрного сектору: теорія, методологія та практика: монографія/О.В.Піщенко, Нац. ун-т «Чернігівська політехніка». -Чернігів, 2020. – 306.
Оцінювання впливу змін клімату на продуктивність агроекосистем за супутниковими даними: рекомендації/О.Г. Тараріко та ін., Ін-т агроекології і природокористування. - К.:Аграрна наука, 2021 - 40 с.:іл.
Кріль Т.В. Техногенні динамічні впливи на геологічне середовище міста (на прикладі м. Київ): монографія/НАНУ; Ін-т геологічних наук
Сирохман І.В. Асортимент і якість кондитерських виробів: навч. посіб. для вузів/І.В.Сирохман, В.Т.Лебединець.- К.:Центр учбової літератури, 2021.- 635 с.: іл.
Кучер Л.Ю. Економічні засади управління інноваційними проєктами підприємств
аграрного сектора: теорія і практика
Лозова Т.М. «Інноваційні наукові розробки...» та Автореферат Михайлик В.С. «Технологія борошняних...»
Сталий розвиток: виклики та загрози в умовах воєнного стану: збірник науково-
практичної Інтернет-конференції,
Оздоровче харчування
У навчальному посібнику висвітлені теорії харчування, традиційні й окремі нетрадиційні види харчування. Розглянуто сучасні принципи лікувального харчування та застосування різноманітних дієт при найбільш поширених захворюваннях.
Призначено для студентів закладів вищої освіти, а також для працівників ресторанів і курортної сфери діяльності ( дієтологів, гастроентерологів, терапевтів та інших фахівців).
С.Д. Борук Створення та властивості альтернативних палив на основі некондиційних і вторинних енергоресурсів (відходи енергогенеруючих, хімічних, харчових підприємств)
Державне регулювання інтегрованих корпоративних об’єднань в умовах соціоекономічної модернізації національної аграрної політики: автореф. дис.
Енергетичний моніторинг харчових і переробних виробництв
«Енергія – це дорогий ресурс, яким необхідно грамотно і професійно розпоряджатися»
bottom of page