Презентації
Кучер Л.Ю. Економічні засади управління інноваційними проєктами підприємств
аграрного сектора: теорія і практика
Лозова Т.М. «Інноваційні наукові розробки...» та Автореферат Михайлик В.С. «Технологія борошняних...»
Сталий розвиток: виклики та загрози в умовах воєнного стану: збірник науково-
практичної Інтернет-конференції,
Оздоровче харчування
У навчальному посібнику висвітлені теорії харчування, традиційні й окремі нетрадиційні види харчування. Розглянуто сучасні принципи лікувального харчування та застосування різноманітних дієт при найбільш поширених захворюваннях.
Призначено для студентів закладів вищої освіти, а також для працівників ресторанів і курортної сфери діяльності ( дієтологів, гастроентерологів, терапевтів та інших фахівців).
С.Д. Борук Створення та властивості альтернативних палив на основі некондиційних і вторинних енергоресурсів (відходи енергогенеруючих, хімічних, харчових підприємств)
Державне регулювання інтегрованих корпоративних об’єднань в умовах соціоекономічної модернізації національної аграрної політики: автореф. дис.
Енергетичний моніторинг харчових і переробних виробництв
«Енергія – це дорогий ресурс, яким необхідно грамотно і професійно розпоряджатися»
Технологія м’яса та м’ясопродуктів з елементами НАССР / Технологія молока та молочних продуктів з елементами НАССР
Основи аграрного консалтингу:підруч./М.Ф.Безкровний,М.Ф.Кропивко, Ю.І.Палеха, Т.Д.Іщенко; М-во освіти і науки України - К.:Ліра.- 2020. - 260 с.:іл.
В аграрному секторі економіки багатьох країн світу працює система аграрного консалтингу (з англ. – поширення знань), надання порад для найкращого досягнення мети, прийняття правильних рішень в практичній діяльності сільськогосподарських підприємств.
Цивільний захист на підприємствах харчової промисловості.
У посібнику розглядаються теоретичні основи цивільного захисту, державне управління у сфері цивільного захисту, діяльності підприємств різноманітних галузей харчової промисловості у надзвичайних ситуаціях Водночас він може бути корисним викладачам та студентам інших вищих навчальних закладів, керівному складу підприємств, установ та організацій харчової промисловості.