Презентації
Державне регулювання інтегрованих корпоративних об’єднань в умовах соціоекономічної модернізації національної аграрної політики: автореф. дис.
Енергетичний моніторинг харчових і переробних виробництв
«Енергія – це дорогий ресурс, яким необхідно грамотно і професійно розпоряджатися»
Технологія м’яса та м’ясопродуктів з елементами НАССР / Технологія молока та молочних продуктів з елементами НАССР
Основи аграрного консалтингу:підруч./М.Ф.Безкровний,М.Ф.Кропивко, Ю.І.Палеха, Т.Д.Іщенко; М-во освіти і науки України - К.:Ліра.- 2020. - 260 с.:іл.
В аграрному секторі економіки багатьох країн світу працює система аграрного консалтингу (з англ. – поширення знань), надання порад для найкращого досягнення мети, прийняття правильних рішень в практичній діяльності сільськогосподарських підприємств.
Цивільний захист на підприємствах харчової промисловості.
У посібнику розглядаються теоретичні основи цивільного захисту, державне управління у сфері цивільного захисту, діяльності підприємств різноманітних галузей харчової промисловості у надзвичайних ситуаціях Водночас він може бути корисним викладачам та студентам інших вищих навчальних закладів, керівному складу підприємств, установ та організацій харчової промисловості.
БРЕНД-МЕНЕДЖМЕНТ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ
Питання стратегічного управління та розвитку брендів є пріоритетною складовою
підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств.
Ця сфера діяльності потребує розвитку економічної науки, постійних наукових
досліджень та практичних втілень. На сьогодні актуально стоять питання пошуку
сучасних механізмів управління брендами підприємств, що базуються на поєднанні
класичних форм офлайн і сучасних онлайн-форм.
Пропонуємо переглянути роботи науковців Київського національного торговельно-
економічного університету, автореферати дисертацій на здобуття наукових ступенів.
Жири в харчових технологіях
Пропонуємо переглянути сторінки видань з бібліотечного фонду, присвячені жирам: їх походження, значення в харчуванні людини, жири як складова харчових продуктів тощо.