top of page
Презентації
Капрельянц Л.В. Біологічна хімія з основами фізіології харчування: курс лекцій. –
Вид. 4-е, переробл. і допов./Л.В. Капрельянц. – Харків: Факт, 2023. – 228с. -
Бібліогр.: с.227-228
Слободнюк Р.Є. Аналітична хімія та аналіз харчової продукції: навч. посіб./Р.Є. Слободнюк, А.Б. Горальчук; ХДУХТ. – К.: Кондор, 2018. - 336 с.
Управління радіоактивністю в питній воді: навч. посіб./переклад з англ. А.Чумак.-К.: Ун-т «Україна». – 2023. - 152 с.
Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри.
Рекультивація порушених земель: монографія. - Вид. друге, допов./З.Томашівський, Г.Коник, Г Періг та ін., за ред.Г.С.Коника; Ін-т сільського господарства Карпатського регіону.-Оброшине, 2023.-330 с. - Бібліогр.: с.328-335.
Енергетична безпека України: перспективна модель управління ризиками: монографія/О.М.Суходоля, Ю.М. Харазішвілі, Г.Л.Рябцев; за ред. О.М.Суходолі. –К.: НІСД, 2023. - 152 с.
Основи ресторанної справи: навч. посіб./уклад. Г.Я.Круль, Чернівец. нац. ун-т
ім. Ю. Федьковича – Чернівці, 2020.- 496 с.:іл.