top of page


ВИНОРОБНЕ, АЛКОГОЛЬНЕ І БЕЗАЛКОГОЛЬНЕ ВИРОБНИЦТВА №4 2023 р.

ВИНОРОБНЕ, АЛКОГОЛЬНЕ ТА БЕЗАЛКОГОЛЬНЕ ВИРОБНИЦТВО

№4 2023 р.


Інноваційна технологія комплексної переробки зернової післяспиртової барди/ Ю.В. Булій, Р.М. Мукоїд, В.С. Ольшамовский и др //Харчова промисловість. - 2022. - №31-32. -  С. 84-92. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Ковальчук, С.С. Оптимізація процесу біосинтезу дріжджових клітин для зброджування сусла високих концентрацій при виробництві біоетанолу/ С.С. Ковальчук, Ю.Ю. Доломакін //Харчова наука і технологія. - 2022. - Том 16, вип. 4. - 4-14. - Бібліогр.: с.13. - Текст англ. мовою. - ДНТБ

Кулік, Н.В. Фізіко-механічні властивості стретч-плівок з використанням вторинної сировини/ Н.В. Кулік, М.Р. Аліпатова //Харчова промисловість. - 2022. - №31-32. -  С. 93-101. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ

Ніколюк, О.В. Стратегічні аспекти державного регулювання розвитку виноробної галузі України/ О.В. Ніколюк, Є.М. Коренман, І.М. Агеєва //Економіка харчової промисловості. - 2022. - Т.14, Вип.1. -  С. 42-47. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Отримання рисового солоду з використанням плазмохімічно активованих водних розчинів/ О.С. Ковальова, О.А. Півоваров, Н.К. Васильєва, В.С. Кошулько //Харчова наука і технологія. - 2022. - Т.16, вип.4. -  С. 64-76. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст англ. мовою. - ДНТБ

Технологія безлактозного морозива на основі вторинної молочної сировини/ А.А. Трубнікова, О.Б. Чабанова, Т.Є. Шарахматова //Харчова наука і технологія. - 2023. - Том 17, вип.1. -  С. 81-90. - Бібліогр. в кінці ст.. - Текст англ. мовою. - ДНТБ

Ткаченко, О.Б. Вплив сучасних прийомів стабілізації на якість білих вин із винограду української селекції/ О.Б. Ткаченко, Т.С. Сугаченко, О.М. Кананихіна //Харчова наука і технологія. - 2023. - Том 17, вип.1. -  С. 73-80. - Бібліогр. в кінці ст.. - Текст англ. мовою. - ДНТБ

Ткаченко, О.Б. Вплив теруару на сенсорні характеристики винограду та вина сорту Тельті-курук/ О.Б. Ткаченко, Н.В. Каменева, Т.А. Манолі, К.Є. Міцовда //Харчова наука і технологія. - 2022. - Том 16, вип. 4. -  С. 40-47. - Бібліогр. в кінці ст.. - Текст англ. мовою. - ДНТБ

bottom of page