М’ЯСО- МОЛОЧНЕ ВИРОБНИЦТВО
№2 2023 р.
Белінська, К.О. Дослідження впливу температури сушіння на органолептичні показники та
хімічний склад молока/ К.О. Белінська, Н.О. Фалендиш //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26,
№5. - С. 113-122 . - Бібліогр. в кінці ст.
Москалюк, О.Є. Математико-статистична оцінка досліджених показників інноваційних
м'ясних паштетів / О.Є. Москалюк, О.І. Гащук, Н.М. Бреус //Наукові праці НУХТ. - 2020. -
Т.26, №3. - С. 205-. - Бібліогр. в кінці ст.
Ощипок, І.М. Технологічні режими безпечної обробки м'ясної сировини під вакуумом/ І.М.
Ощипок //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №5. - С. 123-129. - Бібліогр. в кінці ст.
Пасічний, В.М. Дослідження впливу пастеризації на органолептичні, реологічні та фізико-
хімічні характеристики сосисок / В.М. Пасічний, Т.О. Хорунжа, М.М. Полумбрик //Наукові
праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №3. - С. 214-221. - Бібліогр. в кінці ст.
Юкало, В.Г. Протеоліз казеїнових фракцій ензимами лактококів / В.Г. Юкало, Л.А. Сторож,
Г.М. Семенишин //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №5. - С. 88-94. - Бібліогр. в кінці ст.