top of page

М’ЯСО- МОЛОЧНЕ ВИРОБНИЦТВО
№8 2023 р.

М’ЯСО- МОЛОЧНЕ ВИРОБНИЦТВО

№8  2023  р.


Bombal - для створення безпечних продуктів: [консерванти] //М'ясний бізнес. - 2022. - №1. -  С. 30-31. - ДНТБ

"Гощанські ковбаси": 12 років на ринку:  [Бес. з дир. Гощанс. м'ясокомбінату Володимиром Рудим] //М'ясний бізнес. - 2022. - №1. -  С. 22-24. - ДНТБ

Канали продажів - яка різниця? //М'ясний бізнес. - 2022. - №1. -  С. 26-28. - ДНТБ

Новинки ALMI від "Матімекс-Україна" //М'ясний бізнес. - 2022. - №1. -  С. 32-33. - ДНТБ

Новини вітчизняного ринку: [експорт, крафт. м'ясопродукція, споживання]  //М'ясний бізнес. - 2022. - №1. -  С. 12-14. - ДНТБ

Новини світового ринку: [споживання м'яса, культивування, переваги]  //М'ясний бізнес. - 2022. - №1. -  С. 8-10. - ДНТБ

Особливості складання фаршу ковбасних виробів з використанням у рецептурі замінників м'ясної сировини //М'ясний бізнес. - 2022. - №1. -  С. 34-35. - ДНТБ

Попов, Володимир  "М'ясокомбінати, в яких грошей на себе не вистачає, кредитують величезні торговельні мережі. Так не може продовжуватись": [на запит. "МБ" відповив керівник  Нац. асоціації виробників м'яса і м'ясопродуктів "Укрм'ясо" Володимир Попов]/ Володимир Попов //М'ясний бізнес. - 2022. - №1. -  С. 19-21. - ДНТБ

Рекомендовані пояснення на поширені питання щодо Закону України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів" (далі - Закон "2639) від 06.12.2018 р., який набрав чинності від 06.08.2019 р. //М'ясний бізнес. - 2022. - №1. -  С. 16-18 (початок №9, 2021 р.). - ДНТБ

Світовий ринок м'ясних інгредієнтів: тенденції та прогнози (2021-2026 рр.) //М'ясний бізнес. - 2022. - №1. -  С. 36-37. - ДНТБ

bottom of page