top of page

М’ЯСО- МОЛОЧНЕ ВИРОБНИЦТВО
№2 2024 р.

Антонюк, І.  Чизкейки підвищеної біологічної цінності/ І. Антонюк, А. Медведєва //Товари і ринки. - 2023. - №2. -  С. 148-162. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Гніцевич, В. Технологія і оцінка якості низьколактозних десертів/ В. Гніцевич, А. Слащева //Товари і ринки. - 2023. - №4. -  С. 69-80. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Дацишин, К.Є.  Розроблення технології ферментованого сироваткового напою/ К.Є. Дацишин, В.Г. Юкало, Г.М. Семенишин //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №5. -  С. 89-98. - Бібліогр. в кінці ст.

Іващенко, О.М. Дослідження показників якості йогуртів з мальтодекстрином і сухим глюкозним сиропом/ О.М. Іващенко, Г.Є. Поліщук //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №4. -  С. 162-175. - Бібліогр. в кінці ст.

bottom of page