М’ЯСО- МОЛОЧНЕ ВИРОБНИЦТВО
№4 2023 р.
Вплив додаткового введення магнію в раціон на продуктивність курчат-бройлерів / О.В. Гавілей, С.М. Панькова, Л.Л. Полякова, Г.В. Чорна //Вісник аграрної науки . - 2021. - №6. - С. 42-49. - Бібліогр. в кінці ст. - Ін-т продресурсів НААН.
Дослідження нетрадиційної сировини рослинного походження для функціональних м'ясних продуктів / Л.І. Войцехівська, С.Б. Вербицкий, О.В. Франко и др //Вісник аграрної науки . - 2022. - №11. - С. 67-73. - Бібліогр. в кінці ст. - Ін-т продресурсів НААН.
Оцінка молока і молочних продуктів за вмістом 17в-естрадіолу / М.Д. Кухтин, В.З. Салата, Г.С. Кочетова и др //Вісник аграрної науки . - 2022. - №6. - С. 30-37. - Бібліогр. в кінці ст. - Ін-т продресурсів НААН.
Халак, В.І. Фізико-хімічні властивості м'язової тканини молодняку свиней та їх зв'язок з деякими біохімічними показниками сироватки крові / В.І. Халак, С.Є. Чернявський, П.Т. Чегорка //Зернові культури. - 2020. - Т.4, №2. - С. 372-377. - Бібліогр. в кінці ст.
Халак, В.І. Нові методи інтегрованої оцінки свиноматок за показниками відтворювальних якостей / В.І. Халак //Зернові культури. - 2020. - Т.4, №2. - С. 396-403. - Бібліогр. в кінці ст.
Характеристика замороженої яловичини за біохімічними і мікробіологічними показниками / М.Д. Кухтин, В.З. Салата, Н.П. Болтик и др //Вісник аграрної науки . - 2021. - №4. - С. 36-43. - Бібліогр. в кінці ст. - Ін-т продресурсів НААН.