top of page

Консервне та харчоконцентратне виробництво
№2 2024 р.

"Добродія Фудз" розширила лінійку готових сніданків YUMMOJI //World of Food=Світ продуктів . - 2024. - №1 (січень). -  С. 2.

Кл.слова: пластівці, кукурудзяне, смак, готові, новий, формат, пакування--мініпакування--мікс

Рубанка, К.В.  Дослідження впливу висушеного екстракту імбиру на якість маргарину/ К.В. Рубанка, Т.М. Левківська, О.В. Дущак //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №6. -  С. 145-153. - Бібліогр. в кінці ст.. - Ст. англ. мовою

Кл.слова: маргарин, імбиру, екстракт, прянощі, смак--перекисне число--кислотне число

Сімахіна, Г.О.  Ранжування кріопротекторів за ефективністю захисту біологічних структур від ушкоджень при низьких температурах/ Г.О. Сімахіна //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №1. -  С. 141-152. - Бібліогр. в кінці ст.

Кл.слова: рослинна, заморожування, кріоушкодження, дефростація, біологічно активні речовини, плодовоовощна, плодовоягідна, сировина--кріозахист

bottom of page