ЦУКРОВА, КРОХМАЛЕ-ПАТОКОВА ТА КОНДИТЕРСЬКА ПРОМИСЛОВІСТЬ
№1 2023 р.
Борук, С.Д. Антиоксидантна здатність та органолептичні характеристики кондитерських
виробів з додаванням какао і керобів/ С.Д. Борук //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26,
№5. - С. 190-197. - Бібліогр. в кінці ст.
Визначення швидкості фільтрування суспензій у виробництві цукру/ С.В. Ткаченко,
К.О. Штангеєв, Є.В. Стичинський, Л.М. Хомічак //Наукові праці НУХТ. - 2022. - Т.28,
№5. - С. 37-45. - Бібліогр. в кінці ст.
Грама, М.П. Аналіз системи автоматизації випарної установки з нейромережевим
регулятором/ М.П. Грама, В.М. Сідлецький, І.В. Ельперін //Наукові праці НУХТ. - 2020. -
Т.26, №6. - С. 7-15. - Бібліогр. англ. мовою
Збагачення желейного мармеладу кальцієм завдяки використанню молока з метою
надання статусу функціонального харчового продукту / О.Л. Лисенко, С.В. Гирич, Ю.В.
Бондаренко, О.А. Білик //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №6. - С. 180-188. - Бібліогр.
в кінці ст.
Оптимізація технологічних режимів кислотного гідролізу картопляного крохмалю /
М.С. Алексєєнко, В.В. Літвяк, А.Г. Сиса та ін. //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №3. -
С. 223-233. - Бібліогр. в кінці ст.
Удосконалення технології цукровмісного соргового сиропу з використанням
мембранних методів / Н.О. Григоренко, Н.А. Гусятинська, П.В. Вакулюк, В.В. Чібріков
//Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. - С. 142-152. - Бібліогр. в кінці ст.
Філоненко, В.М. Ефективність використання вторинних енергоресурсів в цукровому
виробництві/ В.М. Філоненко, С.М. Самійленко, І.С. Ярошевський //Наукові праці НУХТ.
- 2022. - Т.28, №6. - С. 73-84. - Бібліогр. в кінці ст.