top of page

ЦУКРОВЕ ВИРОБНИЦТВО. СОЛОДОЩІ. КОНДИТЕРСЬКА ПРОМИСЛОВІСТЬ
№1 2024 р.

Антонюк, І.  Чизкейки підвищеної біологічної цінності/ І. Антонюк, А. Медведєва //Товари і ринки. - 2023. - №2. -  С. 148-162. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Бойдуник, Р. Антиоксидантні властивості іван-чаю (Chamaenerion angustifolium (L.))/ Р. Бойдуник //Товари і ринки. - 2023. - №2. -  С. 82-90. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Грабовська , О.  Майонезний соус на основі аквафаби з інкапсульованим кверцетином/ О. Грабовська , А. Авраменко //Товари і ринки. - 2023. - №2. -  С. 131-147. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Дослідження динаміки запірно-регулювальних пристроїв з позиційними електропневматичними системами керування/ С.А. Володін, С.В. Токарчук, В.Г. Мирончук, М.А. Масло //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №5. -  С. 57-65. - Бібліогр. в кінці ст.

Мирончук, В.Г. Інноваційні запірно-регулювальні пристрої в технологічних потоках виробництва цукру/ В.Г. Мирончук, Л.О. Кривопляс-Володіна, В.М. Гера //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №4. -  С. 107-116. - Бібліогр. в кінці ст.

Ромащук, О.М. Інтелектуалізація прикладних фунцій керування технологічним комплексом цукрового заводу/ О.М. Ромащук //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №4. -  С. 20-32. - Бібліогр. в кінці ст.

Чорна, Т. Споживання цукру: світові тренди/ Т. Чорна, Н. Гусятинська //Товари і ринки. - 2023. - №3. -  С. 33-52. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Шаповалова, Н. Категоризація шоколаду/ Н. Шаповалова, С. Белінська, Д. Антюшко //Товари і ринки. - 2023. - №2. -  С. 69-81. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

bottom of page