ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ (загальні питання)
№1 2024
Взаємозв'язки між формуванням мікоризи та ендофітних рослино-грибних асоціацій, їхній вплив на рослини/ А.С. Кислинська, О.В. Надкернична, Є.П. Копилов, Г.В. Цехмістер //Аgricultural Science and Practice. - 2023. - Vol.10, №1. - С. 54-75. - Ст. англ. мовою
Ефективність застосування рістстимуляторів та мікроелементів у технології вирощування гороху/ С.П. Дворецька, О.Г. Любчич, Т.В. Каражбей, М.І. Шевчук //Землеробство та рослинництво: теорія і практика. - 2023. - Вип.3 (9). - С. 70-77. - Бібліогр.: с.75-76.
Притульська, Н. Продукти геродієтичного признчення: споживчі очікування та вподобання/ Н. Притульська, Д. Антюшко, В. Лазоренко //Товари і ринки. - 2023. - №1. - С. 41-53. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Федорова, Д. Харчування в закладах освіти: впровадження систем НАССР/ Д. Федорова, О. Вітряк, Т. Марцин //Товари і ринки. - 2023. - №3. - С. 53-64. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Юдіна, Т. Харчова і біологічна цінність безглютенових кексів з концентратом сколотин/ Т. Юдіна, О. Безрученко //Товари і ринки. - 2023. - №1. - С. 54-62. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ