ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ (загальні питання)
№2 2023
Дослідження впливу конструктивних елементів приймальної камери на експлуатаційні
характеристики рідинно-газового ежектора/ А.М. Слюсенко, В.В. Пономаренко, С.Ю.
Лементар, М.М. Пушанко //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №6. - С. 124-132. -
Бібліогр. в кінці ст.
Дослідження основних показників безпечності та якості десерту на основі
соняшникового меду / О.О. Діхтяр, Л.О. Адамчук, А.Д. Антонів, Л.М. Жук //Наукові праці
НУХТ. - 2022. - Т.28, №6. - С. 137-149. - Бібліогр. в кінці ст.
Замкнуті енергетичні контури в харчових технологіях/ О.Ю. Шевченко , А.І.
Соколенко, С.А. Бут, О.І. Степанець //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №1. - С. 116-
127. - Бібліогр. в кінці ст.
Здатність штамів S. aureus формувати біоплівки на колагенових матрицях / О.С. Юнгін,
Л.А. Майстренко, П.А. Ребрикова, І.В. Дука //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №5. -
С. 26-31. - Бібліогр. в кінці ст.
Іжевська, О.П. Інновації в технології виготовлення збитих десертів / О.П. Іжевська, О.Б.
Маслійчук //Наукові праці НУХТ. - 2022. - Т.28, №5. - С. 149-157. - Бібліогр. в кінці ст.