ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ (загальні питання)
№4 2023
Паска, М.З. Розробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення /
М.З. Паска, О.В. Радзімовська, М.І. Бурак //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №5. - С.
150-155. - Бібліогр. в кінці ст.
Підгерська, Т.О. Сидерофори як нова альтернатива антимікробним засобам/ Т.О.
Підгерська, Ю.В. Карлаш //Наукові праці НУХТ. - 2022. - Т.28, №4. - С. 17-35. - Бібліогр.
в кінці ст.
Пирог, Т.П. Вплив біологічних індукторів на антиадгезивну активність поверхнево-
активних речовин Acinetobacter calcoaceticus IMB B-7241 / Т.П. Пирог, М.С. Іванов
//Наукові праці НУХТ. - 2022. - Т.28, №4. - С. 37-46. - Бібліогр. в кінці ст.
Потапенко, В.В. Отримання практично цінних сполук з використанням рекомбінантних
дріжджів Saccharomyces cerevisiae. Частина 1: Синтез етанолу, бутанолу та ізобутанолу /
В.В. Потапенко, О.І. Скроцька //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №5. - С. 41-52. -
Бібліогр. в кінці ст.
Сімахіна, Г.О. Оптимальний підбір амінокислот для подолання білкового дефіциту/
Г.О. Сімахіна, Н.В. Науменко //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №5. - С. 170-181. -
Бібліогр. в кінці ст.