ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ (загальні питання)
№6 2023
Сучасні підходи до формування ефективної інноваційної політики підприємства / Н.С.
Скопенко, І.В. Євсєєва-Северина, І.А. Бойко, Д.В. Капля //Наукові праці НУХТ. - 2020. -
Т.26, №6. - С. 90-105. - Бібліогр. в кінці ст.
Теплообмін у кільцевих низхідних слаботурбулентних парорідинних потоках під час
пароутворення / В.П. Петренко, О.М. Рябчук, М.О. Масліков, А.П. Францішко //Наукові
праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №6. - С. 106-114. - Бібліогр. в кінці ст.
Черепанський, В.В. Особливості технологічного процесу виробництва пробіотичного
препарату на основі лактобацил / В.В. Черепанський, Н.М. Грегірчак //Наукові праці
НУХТ. - 2020. - Т.26, №3. - С. 44-59. - Бібліогр. в кінці ст.
Шевченко, О.Ю. Оздоровче харчування в контексті продовольчої безпеки в Україні/
О.Ю. Шевченко , Г.О. Сімахіна, А.О. Шевченко //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №6.
- С. 36-43. - Бібліогр. в кінці ст.
Шевченко, О.Ю. Так усе починалось...: [45 років - Проблемій наук.-дослід. лабораторії в
структурі НУХТа]/ О.Ю. Шевченко , Г.О. Сімахіна, А.І. Маринін //Наукові праці НУХТ. -
2022. - Т.28, №5. - С. 7-15.
Ярош, М.Б. Біологічна активність мікробних полісахаридів / М.Б. Ярош, Т.П. Пирог,
О.І. Скроцька //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №6. - С. 44-55. - Бібліогр. англ.
мовою.