ХЛІБОПЕКАРСЬКЕ ТА БОРОШНОМЕЛЬНО-КРУП’ЯНЕ ВИРОБНИЦТВО
№ 1 2024 р.
Кійко, В. Хлібопекарська галузь Україні в умовах воєнного часу/ В. Кійко, О. Мельник, О. Гавриленко //Товари і ринки. - 2023. - №1. - С. 27-40. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Кравченко , М. Функціонально-технологічні властивості борошняних сумішей для тіста/ М. Кравченко , В. Піддубний, О. Романовська //Товари і ринки. - 2023. - №3. - С. 125-134. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Краєвська, С. Оцінка якості житньо-пшеничного хліба з пророщеним насінням льону/ С. Краєвська, В. Піддубний //Товари і ринки. - 2023. - №4. - С. 81-91. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Краєвська, С. Технологія крафтового житньо-пшеничного хліба з пророщеним насінням льону/ С. Краєвська, В. Піддубний //Товари і ринки. - 2023. - №1. - С. 100-112. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Покращення якості пшенично-житнього хліба з використанням продуктів круп'яних культур/ Л.А. Михонік, Т.О. Кирічок, І.А. Гетьман, О.В. Науменко //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №5. - С. 77-88. - Бібліогр. в кінці ст.
Федорова, Д. Закваски на рисовому борошні для безглютенового хліба/ Д. Федорова, В. Ланська //Товари і ринки. - 2023. - №2. - С. 116-130. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Шевченко , А.О. Структурно-механічні та конформаційні зміни в процесі виготовлення пшеничного хліба з концентратом рисового протеїну / А.О. Шевченко , С.І. Літвинчук, О.О. Галенко //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №4. - С. 176-184. - Бібліогр. в кінці ст.