top of page

ХЛІБОПЕКАРСЬКЕ ТА БОРОШНОМЕЛЬНО-КРУП’ЯНЕ ВИРОБНИЦТВО
№ 1 2024 р.

Кійко, В.  Хлібопекарська галузь Україні в умовах воєнного часу/ В. Кійко, О. Мельник, О. Гавриленко //Товари і ринки. - 2023. - №1. -  С. 27-40. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Кравченко , М. Функціонально-технологічні властивості борошняних сумішей для тіста/ М. Кравченко , В. Піддубний, О. Романовська //Товари і ринки. - 2023. - №3. -  С. 125-134. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Краєвська, С.  Оцінка якості житньо-пшеничного хліба з пророщеним насінням льону/ С. Краєвська, В. Піддубний //Товари і ринки. - 2023. - №4. -  С. 81-91. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Краєвська, С. Технологія  крафтового житньо-пшеничного хліба з пророщеним насінням льону/ С. Краєвська, В. Піддубний //Товари і ринки. - 2023. - №1. -  С. 100-112. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Покращення якості пшенично-житнього хліба з використанням продуктів круп'яних культур/ Л.А. Михонік, Т.О. Кирічок, І.А. Гетьман, О.В. Науменко //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №5. -  С. 77-88. - Бібліогр. в кінці ст.

Федорова, Д. Закваски на рисовому борошні для безглютенового хліба/ Д. Федорова, В. Ланська //Товари і ринки. - 2023. - №2. -  С. 116-130. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Шевченко , А.О.  Структурно-механічні та конформаційні зміни в процесі виготовлення пшеничного хліба з концентратом рисового протеїну  / А.О. Шевченко , С.І. Літвинчук, О.О. Галенко //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №4. -  С. 176-184. - Бібліогр. в кінці ст.

bottom of page