top of page
ОЛІЙНО – ЖИРОВЕ ВИРОБНИЦТВО
№1 2024 р.
Грабовська , О. Майонезний соус на основі аквафаби з інкапсульованим кверцетином/ О. Грабовська , А. Авраменко //Товари і ринки. - 2023. - №2. - С. 131-147. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Краєвська, С. Оцінка якості житньо-пшеничного хліба з пророщеним насінням льону/ С. Краєвська, В. Піддубний //Товари і ринки. - 2023. - №4. - С. 81-91. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Носенко, Т.Т. Інтенсифікація ферментативного дегумінгу соняшникової олії ультразвуковою обробкою/ Т.Т. Носенко, Д.О. Жупанова //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №5. - С. 133-142. - Бібліогр. в кінці ст.
bottom of page