top of page

ОЛІЙНО – ЖИРОВЕ ВИРОБНИЦТВО
№1 2024 р.

Грабовська , О.  Майонезний соус на основі аквафаби з інкапсульованим кверцетином/ О. Грабовська , А. Авраменко //Товари і ринки. - 2023. - №2. -  С. 131-147. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Краєвська, С.  Оцінка якості житньо-пшеничного хліба з пророщеним насінням льону/ С. Краєвська, В. Піддубний //Товари і ринки. - 2023. - №4. -  С. 81-91. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Носенко, Т.Т.  Інтенсифікація ферментативного дегумінгу соняшникової олії ультразвуковою обробкою/ Т.Т. Носенко, Д.О. Жупанова //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №5. -  С. 133-142. - Бібліогр. в кінці ст.

bottom of page