ОЛІЙНО – ЖИРОВЕ ВИРОБНИЦТВО
№2 2024 р.
Ми пропонуємо тільки найкраще!: Високоякісні інгредієнти від ТОВ "Імперія Грандіс": [сорто-насінневий з-д, соняшник] //World of Food=Світ продуктів. - 2024. - №1 (січень). - С. 15.
Кл.слова: насіння, соняшник, якість насіння, лабораторії, показники, обладнання, продуктивність, розширення
Носенко, Т.Т. Використання нових ферментних препаратів для переробки фузу соняшникової олії/ Т.Т. Носенко, Д.О. Жупанова //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №6. - С. 121-132. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: фосфоліпіди, олія, соняшникова, переробка, кислоти, жирність, зберігання, відходи, властивості, емульгування--олійний фуз
Рубанка, К.В. Дослідження впливу висушеного екстракту імбиру на якість маргарину/ К.В. Рубанка, Т.М. Левківська, О.В. Дущак //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №6. - С. 145-153. - Бібліогр. в кінці ст. - Ст.англ. мовою
Кл.слова: маргарин, імбиру, екстракт, прянощі, смак--перекисне число--кислотне число