СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО
№2 2023
Бабанова, О.І. Інтенсифікація виробництва сухих тваринних кормів з метою
удосконалення обладнання / О.І. Бабанова, І.Г. Бабанов, А.О. Шевченко //Наукові праці
НУХТ. - 2020. - Т.26, №5. - С. 60-64. - Бібліогр. в кінці ст.
Валентюк, Н.О. Особливості післязбиральної обробки зерна амаранту/ Н.О. Валентюк,
Г.М. Станкевич //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №6. - С. 154-162. - Бібліогр. в кінці
ст.
Василишина, О.В. Активність антиоксидантних ферментів плодів вишні протягом
зберігання за обробки розчином карагенану / О.В. Василишина //Наукові праці НУХТ. -
2022. - Т.28, №6. - С. 108-114. - Бібліогр. в кінці ст.
Технологічно-апаратурне вдосконалення процесів виробництва купажованих плодово-
ягідних напівфабрикатів/ В.М. Михайлов, О.Є. Загорулько, А.М. Загорулько, К.Р.
Касабова //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №5. - С. 102-112. - Бібліогр. в кінці ст.
Технологія кетчупу, збагаченого селеном/ В.Г. Применко, А.О. Геліх, М.П. Головко,
Т.М. Головко //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №5. - С. 138-148. - Бібліогр. в кінці ст.
Удосконалення технології виробництва функціональних плодово-ягідних
напівфабрикатів / О.Є. Загорулько, О.І. Черевко, В.М. Михайлов та ін. //Наукові праці
НУХТ. - 2022. - Т.28, №6. - С. 96-107. - Бібліогр. в кінці ст.
Шило, И.Н. Исследование производительности вибропневматического оборудования/
И.Н. Шило, В.М. Поздняков, С.А. Зеленко //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №6. - С.
163-172. - Библиогр. в конце ст.