Директор
Уварова Людмила Василівна
Здійснює оперативне керівництво бібліотекою, забезпечує її високоефективну діяльність, розробку та виконання виробничо-творчих і фінансових планів, що направлені на формування та забезпечення потреб населення у бібліотечно-бібліографічному обслуговуванні, соціальний розвиток колективу.
Головний бухгалтер
Секер Ірина Володимирівна
Забезпечує ведення бухгалтерського обліку, дотримуючись єдиних методологічних засад, встановлених законодавством України з урахуванням особливостей діяльності підприємства і технології оброблення облікових даних.
Структура бібліотеки
Відділ формування фондів та каталогізування документів
Заступник директора - завідувач відділу
Лисенко Лариса Миколаївна
Відділ забезпечує формування бібліотечного фонду різними видами науково-технічної літератури з харчової і переробної промисловості та суміжних галузей. Здійснює приймання та облік документів, наукову обробку літератури, аналітико-синтетичне опрацювання надходжень до фонду. Створює довідково-пошуковий апарат для багатоаспектного бібліографічного розкриття бібліотечних фондів через систему каталогів і картотек, електронних баз даних.
Відділ інформаційно-бібліографічної та методичної роботи
Завідувач відділу
Сікора Людмила Іванівна
Відділ здійснює інформаційно-довідкову, бібліографічну та методичну роботу, спрямовану на формування бібліотечно-інформаційних ресурсів ЦНТБ, інформаційно – бібліографічне обслуговування користувачів шляхом використання різних форм сервісу, складання бібліографічних списків, тематичних добірок на основі різних джерел інформації.
Відділ обслуговування користувачів
Завідувач відділу
Солдатова Олена Володимирівна
Відділ обслуговує фахівців підприємств, установ, організацій, робота яких пов’язана з харчовим виробництвом, а також всіх громадян, яких цікавить література з різних питань харчових технологій.
Вивчає та задовольняє запити користувачів на основі широкого доступу до усіх інформаційних ресурсів бібліотеки за традиційними та новими технологіями.
Репрезентує фонди бібліотеки шляхом організації виставок, переглядів літератури, днів фахівця та інформації.