top of page

Хлібопекарське та борошномельно-круп’яне виробництво

664.6

К29

Каталог всей продукции [борошняно-кондитерське виробництво]/ FIMAK. - К., [2024]. - 105 с.: ил.

У виданні представлено обладнання для хлібопекарного виробництва турецької фірми ФИМАК.

664.6

Л72

Лозова, Т.М. Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна: моногр./ Т.М. Лозова; Львівський торговельно-економічний ун-т. - Львів: ВД Львів. торг.-екон. ун-ту, 2023. - 236 с.: іл. - Бібліогр.: с.209-236

В монографії викладені результати інноваційних наукових розробок щодо поліпшення якості харчових продуктів, які виготовляються  на основі борошна. Показана можливість і доцільність використання різних інгредієнтів у складі хліба, макаронних виробів, печива, бісквітів, кексів, тортів, вафель, що здатні зебезпечити високий рівень якості продуктів.

664.6

С91

Сучасні технології та енергетичні потоки при формуванні борошняних напівфабрикатів: моногр/ І.Я. Стадник, В.А. Піддубний, О.В. Хареба и др. - Тернопіль, 2021. - 372 с.: іл. - Бібліогр.: с.360-363 . - ISBN 978-966-305-113-0

В монографії проаналізовано основні конструктивні, технологічні та фізико-хімічні аспекти й принципи формування борошняних виробів. Подано матеріал інноваційних технологій безглютенових напівфабрикатів. Розроблені рекомендації шляхів розрахунку нових робочих органів машин. Окремий розділ розкриває основні можливості використання різної сировини в технології оздоблювальних напівфабрикатів оздоровчого призначення.

bottom of page