top of page

«Ягідний сезон. Технології зберігання та заморожування ягід».

4 серп. 2023 р.

Ягідний сезон

Технологія зберігання та заморожування ягід


Ягоди – це не тільки смачно. Завдяки антоцианам та вітамінам, щоденне споживання ягід допомагає нормалізувати рівень цукру, холестерину в крові та знижує ризик захворювань серця і органів травлення. Тому зараз, у розпал ягідного сезону, варто подбати про запаси на холодний період року, про можливість  взимку відчути смак літа.

Рубрика «Тематичні виставки» пропонує ознайомитись з виданнями та списком літератури за темою «Ягідний сезон. Технологія зберігання та заморожування ягід».

Цікаві матеріали розміщені в інших рубриках сайта.




bottom of page