top of page

День працівників сільського господарства

18 лист. 2023 р.

День працівників сільського господарства


 

    30 років, починаючи з 1993 р., у третю неділю листопада в Україні відзначається шорічне свято – День працівників сільського господарства або День аграрія. В цьому році це 19 листопада. Сільськогосподарська галузь для України завжди була однією із пріоритетних сфер економіки. Від організації сільськогосподарського виробництва та підтримки продовольчого забезпечення залежить не тільки життєздатність і самодостатність країни  та суспільства, але й безліч різноманітних напрямків людської діяльності. Головна функція галузі – забезпечити населення Землі продуктами харчування, а харчову і легку промисловість якісною сировиною. Сільське господарство України здатне на вагомий внесок у вирішенні світової проблеми голоду. 

Хліб, молоко, м’ясо та інші найважливіші і найсмачніші продукти дарують нам працівники сільського господарства. 

Шановні аграрії, вітаємо вас з професійним святом! Від усієї душі дякуємо за вашу нелегку, але таку потрібну працю. Бажаємо міцного здоров’я, добробуту, успіхів в роботі, гідної оцінки праці! А головне – Миру!

 До Дня працівників сільського господарства рубрика РЕПРЕЗЕНТАЦІЯ ФОНДА розмістила виставку літератури «Рослинництво – важлива галузь сільського господарства» та презентацію видання з нових надходжень до фонду бібліотеки. Цікаві матеріали пропонують інші рубрики сайта.     


bottom of page