top of page

Київська фабрика почала випускати цільнозернові макарони

22 бер. 2025 р.

Київська макаронна фабрика «Ярослав» вивела на ринок новий продукт - цільнозернові макарони.


Про це повідомляється на сторінці виробника у Facebook.


Зазначається, що цей делікатес має унікальний природний колір завдяки використанню виключно цільнозернового пшеничного борошна та питної води.


«Низька калорійність - лише 320 ккал на 100 г, що ідеально підходить для тих, хто стежить за фігурою», - назвали в компанії головну перевагу продукції.


І додали, що ці макарони багаті на залізо, магній, фосфор, калій, марганець, кальцій, а також на вітаміни групи B (B1, B2, B9), E і PP.


Поживна цінність: білки - 10,9 г, жири - 1,9 г, вуглеводи - 64,8 г.


«Макарони (вагою 500 г) доступні у всіх фірмових магазинах «Ярослав» і в нашому інтернет-магазині», - уточнили в компанії.

https://agroportal.ua/ru/news/novosti-kompanii/kijivska-fabrika-pochala-vipuskati-cilnozernovi-makaroni

© Центральна науково-технічна бібліотека харчової і переробної промисловості

bottom of page