top of page

Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP

28 квіт. 2024 р.

Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP (International Forum Food Industry and Packaging) – головна подія харчової та пакувальної промисловості України


Подія відбулася у Міжнародному виставковому центрі Києва 17-19 квітня 2024 року.  Організатор: КИЇВСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ КОНТРАКТОВИЙ ЯРМАРОК. Співорганізатори та партнери IFFIP: Клуб пакувальників, Всеукраїнська Асоціація Пекарів «ВАП».

Форум об’єднав 4 галузеві виставки: Пак Експо, Хлібопекарська та кондитерська промисловість, ПродЕкспо та ПродТехМаш. Актуальність виставок обумовлена потребою в стрімкому розвитку виробництва продуктів харчування, покращенні їх якості та збереженні завдяки упаковці.

Можливість ознайомитися із готовими продуктами харчування та напоями українського та іноземного виробництва, сировиною та обладнанням для виробництва продукції і різноманітними видами упаковки, рішеннями з логістики, гігієни, якості роблять виставку цікавою для всіх – від виробника до пересічного споживача.

Центральна науково – технічна бібліотека харчової і переробної промисловості України приєдналась до Форуму. Наші фахівці відвідали виставкові павільони, поспілкувались з учасниками форуму, ознайомились з актуальною інформацією, переглянули друковану рекламну продукцію підприємств і організацій. Одержана інформація має практичну цінність  для планування роботи бібліотеки з формування фонду літератури, бібліотечно-бібліографічного обслуговування користувачів, виконання їх тематичних запитів.

Пропонуємо до вашої уваги фотографії з Форуму


   













26 квітня 2024 року


bottom of page