
30 бер. 2025 р.
ДЕНЬ ІНФОРМАЦІЇ
ХІМІЧНІ НАУКИ в ХАРЧОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ
Харчова промисловість це сектор, в якому хімія відіграє величезну роль. Хімічні препарати використовують в різних процесах виробництва і переробки продуктів харчування:сушіння, пастерізація, охолодження, ферментація, очищення та мийка. Хімічні препарати мають вирішальне значення для збереження високої якості продуктів, їх зовнішньої та смакової привабливості. Хімія тісно пов’язана з наукой про харчування.
Рубрика РЕПРЕЗЕНТАЦІЯ ФОНДА пропонує переглянути Тематичну виставку і Презентацію двох книг з нових надходжень до бібліотеки. Рубрика ОЦИФРОВАНІ ДОКУМЕНТИ знайомить з електронною версією книги з унікального фонду ЦНТБ Гріммер В. «Хемія і фізіологія молока» 1933 року.