top of page
![](https://static.wixstatic.com/media/1248b4_e58d0daaa262418dbc598a3ad32cddf5~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_98,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/1248b4_e58d0daaa262418dbc598a3ad32cddf5~mv2.jpg)
15 жовт. 2023 р.
Вітаємо всіх харчовиків з професійним святом!
Ми дякуємо за вашу працю, за творчий підхід і любов, з якими ви створюєте продукти харчовання, за те, що ми кожний день маємо їжу на нашому столі. Бажаємо вам і вашим близьким здоров’я, благополуччя, натхненниї і вдячної праці в умовах безпеки і миру.
До Дня працівника харчової промисловості та Міжнародного дня яйця рубрика «Репрезентація фонда» пропонує тематичні виставки «Яйце та яєчні продукти» , «Теоретичні основи харчових виробництв та наукові дослідження в харчовій галузі» і презентацію книги з нових надходжень до бібліотеки.
Цікаві матеріали розміщені в інших рубриках сайта.
bottom of page