top of page

Бджолярі на Закарпатті зброджують оцет із меду.

21 серп. 2023 р.

У складі – лише два продукти.

Українська компанія «Медовий дім» виготовляє на Закарпатті унікальну медову продукцію.

Компанія позиціонує себе як перший в Україні дегустаційний зал меду. В асортименті – крафтові крем-меди, вироби з воску, медова косметика, льодяники з прополісом, і навіть медовий оцет.

«Медовий оцет – продукт, виготовлений на основі натурального меду, шляхом бродіння молочно-кислих бактерій», – розповідають у компанії.


ДО СКЛАДУ ОЦТУ ВХОДЯТЬ ЛИШЕ ДВА ПРОДУКТУ – МЕД ТА ВОДА


Оцет радять використовувати як приправу у процесі приготування різноманітних страв, у тому числі, для маринування м’яса або заправки салату.

Медовий оцет є «здоровим» продуктом, він посилює травлення, сприяє кровообігу, регулює рівень pH, сприяє детоксикації організму, запевняють засновники виробництва – сім’я бджолярів Людмила та Віктор Перести.


РАЗОМ ВОНИ ВІДКРИЛИ СВІЙ ПЕРШИЙ ДЕГУСТАЦІЙНИЙ ЗАЛ У 2010 РОЦІ


Окрім продажу товарів акцентуються на розвитку «зеленого туризму» у своєму регіоні.

«Ми пропонуємо гостям не лише смачну продукцію, але й цікаві факти про те, як виготовляється мед, якими властивостями він володіє», – розповідає подружжя.

Покупцям меду Перести демонструють справжній діючий вулик та дають послухати, як гудуть бджоли.

Також тут відкрили музейну експозицію, де зібрали колекцію меду з 62 країн світу та зобразили карту України у вигляді бджолиних сот.


https://newfood.media/2021/04/30/bdzholiari-na-zakarpatti-zbrodzhuiut-otset-iz-medu-u-skladi-lyshe-dva-produkty/


bottom of page