top of page

Полтавський бренд пакує у прозорі бляшанки сало з медом — найдорожче в Україні

19 січ. 2025 р.

Полтавський бренд «Найдорожче сало в Україні» виготовляє унікальні види сала, які користуються популярністю серед любителів цього продукту та тих, хто шукає незвичайні сувеніри або подарунки.

Засновники виробництва — подружжя Марина та Віталій Мостові, які раніше займалися кейтерингом, тепер виготовляють близько тисячі банок сала на місяць.


Розповідають, що перші рецепти розробляв сам Віталій, оскільки він є великим шанувальником цього продукту.


Згодом команда бренду почала розширювати асортимент, і сьогодні вони пропонують 9 різних смаків. Серед них є як традиційні варіанти, так і більш екзотичні поєднання: фірмове сало з копченою паприкою, закуска козацька з часником та кропом, класичне сало з сумішшю перців, пікантне – з сушеними томатами та базиліком. Також є традиційне сало з травами, з медом і гірчицею (одне з найоригінальніших поєднань, сало в соусі теріякі та запечене.


Команда постійно працює над новими смаками, щоб здивувати споживачів. Наприклад, закуска козацька з часником та кропом добре поєднується з першими стравами і є ідеальним доповненням до борщу чи солянки.


Упаковка сала — це прозорі пластикові банки, які відкриваються як звичайні бляшанки. Виробники наголошують на високій якості сировини, сертифікованій продукції та преміальному статусі свого продукту, що також впливає на його ціну.


У планах бренду — отримання сертифікату ISO та вихід на експорт


Окрім смакових властивостей, засновники акцентують на корисних властивостях сала: продукт багатий на арахідонову кислоту, яка сприяє зміцненню імунітету, а також містить олеїнову кислоту, що позитивно впливає на мозкову діяльність. Крім того, сало є джерелом важливих мінералів — селену, фосфору, кальцію, міді, цинку та калію, що робить його корисним для роботи всіх систем організму.

https://newfood.ua/2024/09/27/poltavskyy-brend-pakuie-u-prozori-bliashanky-salo-z-medom-naydorozhche-v-ukraini/


© Центральна науково-технічна бібліотека харчової і переробної промисловості

bottom of page