top of page

Сімейне господарство створило енергетичні медові снеки для ЗСУ

3 бер. 2024 р.

Сімейне фермерське господарство Fedosov Family Farm створює у Миколаївській області енергетичну “Медову пасту +292” – з волоським горіхом, родзинками, арахісом, журавлиною та вівсяними пластівцями.

Снек «Медова паста +292» має енергетичну цінність у 292 кКал на одну порцію, високий вміст легкозасвоюваних вуглеводів, білків та насичених жирів а також багатий вітамінний склад, який позитивно впливає на імунітет.

ПОЛОВИНУ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ СУМІШІ ЗАЙМАЄ КВІТКОВИЙ МЕД

Решта (у змінній пропорції) – мед та сухофрукти.

Для військовослужбовців та волонтерів Fedosov Family Farm надає знижку: ціна за одну порцію складає 14,70 грн а за набір з 12 порцій 175 грн. Звичайна ціна за енергетичний бокс з 12 порцій – 250 грн. 

Минулого року сімейне фермерське господарство отримало грант від програми Глобального договору ООН в Україні.

«Наше господарство знаходиться у Миколаївській області. З перших днів війни локація перебуває в зоні бойових дій, тому пасіка, виробничі приміщення та житловий будинок отримали значні пошкодження», – зазначила тоді Ольга Федосова, яка представляла Fedosov Family Farm.

Якраз за допомогою гранту та участі у менторській програмі компанії вдалося налагодити виробництво медового продукту для ЗСУ.

https://newfood.media/2023/08/28/simeyne-hospodarstvo-stvorylo-enerhetychni-medovi-sneky-dlia-zsu/


bottom of page