2 квіт. 2023 р.
Фермерське господарство “Гадз” попри попри воєнне вторгнення на територію України продовжує виготовляти на Тернопільщині здорову їжу, інвестувати у переробку та підтримувати ЗСУ.
ФГ “ГАДЗ” МАЄ 670 ГА САДУ ТА ВИРОЩУЄ ЩОРОКУ 15 000 ТОНН ЯБЛУК РІЗНИХ
СОРТІВ.
Вони стають ідеальною сировиною для виробництва чіпсів, котрих компанія має в
асортименті 5 позицій, та компотних сумішей.
Найбільшим попитом серед українців користуються хрусткі чіпси з кислинкою. Також
переробляють на снеки солодкі та органічні яблука, додають корицю тощо.
При цьому у жодному пакетику не знайти доданого цукру.
Ще одна цікава позиція в асортименті – сушений кабачок з сіллю. “Кабачок містить в собі
цілий ряд вітамінів та є цінним дієтичним продуктом. У 100 грамах кабачка міститься лише
23 Ккал. Він легко засвоюється та не викликає алергії”, – діляться в компанії.
ТЕХНОЛОГІЯ СУШІННЯ ДОЗВОЛЯЄ МАКСИМАЛЬНО ЗБЕРЕГТИ ВМІСТ ПОЖИВНИХ
РЕЧОВИН ТА ВІТАМІНІВ
У липні цього року підприємство взяло участь у найбільшій міжнародній виставці
органічних продуктів «BIOFACH 2022» у Німеччині, а пізніше стало спонсором та взяло
участь у 26 традиційному пробігу «Тернопільська Озеряна» на підтримку ЗСУ.
Попри воєнне вторгнення, підприємство не планує згортати свій бізнес. Навпаки, цього року
ФГ “Гадз” оновило дизайн лінійки яблучних чіпсів.
“Кожен графічний елемент, кожен колір, використаний в новому дизайні є відображенням
філософії компанії”, – діляться виробники. Оновлене упаковування виготовлене з більш
міцного матеріалу для надійного зберігання та транспортування продукції.
А у травні підприємство анонсувало про будівництво нового холодильного комплексу для
зберігання фруктів та овочів на 6500 тонн. “Хто інвестує, той будує майбутнє. Віримо, що
Україна переможе”, – поділився засновник господарства Петро Гадз.