top of page

Українці варять пиво з ароматом свіжоспеченого хліба та витримують дикий саур у дубових бочках

24 бер. 2024 р.

Українські крафтові пивоварні випускають унікальні новинки. “Ципа” разом з листопадовими холодами запропонувала кислий, сухий, “дикий” саур, витриманий протягом року у дубових бочках, а пивоварня “Правда” презентувала відразу чотири пива, зварені у потужних колабораціях.


Пиво випущено у лімітованій версії, розповідають у компанії. “Хліб” варили спільно з пекарнею для людей з ментальною інвалідністю Good Bread. Це – stout на бельгійських дріжджах, темний елевий сорт пиво верхнього бродіння. 


ПИВО “ХЛІБ” ЗВАРЕНЕ НА БЛЕНДІ СОЛОДІВ, ЩО СТВОРЮЮТЬ АРОМАТ ЖИТНЬОГО СВІЖОСПЕЧЕНОГО ХЛІБА


West Coast Hazy IPA броварня створила разом з ірландськими пивоварами з The White Hag. Класичному West Coast IPA вони надали ароматичних нот, які характерні для Hazy IPA, завдяки бленду хмелів Citra, Simcoe та Сentennial. Це пиво має гармонійний баланс між гіркотою та солодовим тілом.


Спільно з португальцями з Dois Corvos українські пивовари створили Water your Freedom. Це – NEIPA, де добре приховані 6,3% алкоголю, а бленд хмелів Falconers Flig, Simcoe, Talus та Cryo Mosaik наповнює келих ароматом білих квітів, спілого абрикосу, трохи винограду та відтінком хвої з мʼякою та соковитою текстурою в смаку.


Ще одне пиво пивоварня “Правда” зварила у співпраці з PUNISHER . Triple IPA – дуже міцне та насичене. 


ДЛЯ ВАРКИ ВИКОРИСТАЛИ 40 КГ ХМЕЛІВ: CASCADE, CHINOOK ТА COLUMBUS 


Днями новим релізом похвалилася похвалилася і броварня “Ципа”, яка випустила SOUR BEER – солодко-кислий купаж світлого пива у бельгійському стилі, попередньо витриманого рік в дубовій бочці. 

https://newfood.media/2023/11/07/ukraintsi-variat-pyvo-z-aromatom-svizhospechenoho-khliba-ta-vytrymuiut-dykyy-saur-u-dubovykh-bochkakh/


bottom of page