top of page

У Токіо відкрився ресторан української кухні з борщем і котлетами по-київськи

7 вер. 2022 р.

У столиці Японії з’явився заклад, де можна скуштувати національні українські страви, приготовані українцями.

Про це у Facebook повідомив посол України в Японії Сергій Корсунський.

«Сьогодні у нас маленьке тихе свято. У Токіо нарешті відкрився ресторан української кухні «Смачного». Тут працюють наші українці, що евакуювалися до Японії. І нехай меню поки що маленьке, і все ще тільки починається, ми перевірили — борщ справжній, котлетки по-київські і голубці — смачнющі, відвідувачів повно. Ласкаво просимо, ганбатте кудасай!», — йдеться у дописі.

У меню вказано, що комплексний обід з гречкою і борщем коштує 800 円 (японських єн) — приблизно 206 грн. Обіди з котлетками коштують 950 円 - 245 грн.

bottom of page