top of page

Французький ресторан змінив назву на "Le Borscht" та пропонує українське меню

17 квіт. 2022 р.

Паризький ресторан на два місяці перейменували, власники закладу взяли на роботу українських біженців, які готуватимуть українські страви з нового меню.

Ресторан у Парижі La Bourse Et La Vie став "Le Borscht" Et La Vie до кінця травня. Також тут працюватимуть троє українців, які готуватимуть традиційні страви для гостей закладу.

Протягом 2 місяців заклад планує передавати 5% від загального доходу на допомогу жертв війни в Україні. Кухарі вже частували відвідувачів першими українськими стравами: варениками з картоплею та шкварками, борщем із телячими реберцями.

"Le Borscht" Et La Vie – це спільна робота шеф-кухаря Деніеля Роуза, його команди La Bourse Et La Vie та трьох українських новачків у Парижі, які прагнуть поділитися смаками та традиціями своєї країни. Аліна, Юлія та Іван візьмуться за нашу кухню та запропонують вам меню, яке буде як вираженням української кухні, так і святом нерозривного зв'язку між людьми з усього європейського континенту", – написали на ФБ-сторінці ресторану.

bottom of page