17 квіт. 2022 р.
Паризький ресторан на два місяці перейменували, власники закладу взяли на роботу українських біженців, які готуватимуть українські страви з нового меню.
Ресторан у Парижі La Bourse Et La Vie став "Le Borscht" Et La Vie до кінця травня. Також тут працюватимуть троє українців, які готуватимуть традиційні страви для гостей закладу.
Протягом 2 місяців заклад планує передавати 5% від загального доходу на допомогу жертв війни в Україні. Кухарі вже частували відвідувачів першими українськими стравами: варениками з картоплею та шкварками, борщем із телячими реберцями.
"Le Borscht" Et La Vie – це спільна робота шеф-кухаря Деніеля Роуза, його команди La Bourse Et La Vie та трьох українських новачків у Парижі, які прагнуть поділитися смаками та традиціями своєї країни. Аліна, Юлія та Іван візьмуться за нашу кухню та запропонують вам меню, яке буде як вираженням української кухні, так і святом нерозривного зв'язку між людьми з усього європейського континенту", – написали на ФБ-сторінці ресторану.