top of page

Шоколад із грибами замість цукру ввійшов у десятку найкращих снеків

28 лип. 2024 р.

Американський кондитерський бренд Macalat створив веганську, органічну, солодку плитку темного шоколаду з нульовим вмістом цукру – Organic Sweet Dark Chocolate.
Для цього Macalat додав у шоколадні плитки особливий інгредієнт – ClearIQ, який виготовляється шляхом бродіння із міцелію грибів.

ORGANIC SWEET DARK CHOCOLATE — НАЙЗНАЧНІША ІННОВАЦІЯ В ШОКОЛАДІ ЗА ОСТАННІ 100 РОКІВ, ВВАЖАЮТЬ У MACALAT


ClearIQ виготовлений шляхом бродіння та є повністю натуральним рішенням, яке позбавляє потреби додавати у смаколик цукор чи штучні підсолоджувачі. Також він маскує гіркоту й терпкість темного шоколаду. 

Як підсилювач смаку, інгредієнт із міцелію розкриває повний спектр смаків какао і забезпечує гладку текстуру. У майбутньому ClearIQ планують додавати не лише в шоколад, але і в інші продукти та напої.

Інноваційний шоколадний батончик з нульовим вмістом цукру робить 70% темний шоколад більш привабливим для широкої аудиторії – від людей з діабетом і алергією до тих, хто дотримується суворої дієти. 

Він також призначений для ентузіастів та тих, хто особливо піклується про своє здоров’я й намагається споживати менше цукру і молока.

Новий шоколад містить 70% перуанського какао та суперпродукти рослинного походження, такі як мака, лукума, ваніль, фрукти луо хан го та корицю. Шоколад має м’який, карамельно-солодкий смак.

Нещодавно Organic Sweet Dark Chocolate отримав нагороду на NEXTY Special Diet Food Award 2024, ввійшовши в ТОП-10 найкращих снеків без цукру.

https://newfood.ua/2024/04/19/shokolad-iz-hrybam


bottom of page