top of page

Іспанці створили з океанічної води спеціальний напій для спортсменів, який відновлює тіло

3 бер. 2024 р.

Іспанський стартап Refix створив функціональний ізотонічний напій на основі морської води, що містить 78 основних мінералів.

Розробник говорить, що океанська вода містить таку саму частку мінеральних солей — магнію, хлориду, кальцію і калію — як і плазма крові.

«Двадцять відсотків нашого напою становить морська вода, яка добувається безпосередньо з Атлантичного океану в регіоні Галісії. Це – відмінність Refix від будь-якого іншого ізотонічного напою на ринку», — розповідає Роберто Ерреро Томе, який представляє компанію на чи не найбільшій виставці органічної їжі Biofach, що проходить у Німеччині.


ІЗОТОНІЧНА ІННОВАЦІЯ ДОСТУПНА ЗІ СМАКАМИ АПЕЛЬСИНА, ЛИМОНА, АНАНАСА ТА ЯБЛУКА  


Основна функція напоїв – покращення спортивних результатів, підтримка правильного рівня гідратації та відновлення мінеральних солей, втрачених під час тренувань.

«Це дуже добре працює для підготовки тіла перед фізичним тренуванням, відновлення після тренування та відновлення втрачених мінеральних солей у зв’язку з проблемами зі шлунком. Ізотонічна вода є корисною для кісток, артерій і мозку, а також допомагає покращити сон, розслабляючи нервову систему», — підкреслює Томе.


REFIX ЗАБИРАЄ ОКЕАНІЧНУ ВОДУ З ТЕРИТОРІЇ, ЩО ОХОРОНЯЄТЬСЯ NATURA 2000


«Це дійсно чиста вода. Це єдине місце, де вам дозволено ловити морепродукти та подавати їх безпосередньо на стіл», — каже Томе.

Воду обробляють на заводі компанії, зберігаючи чисті мінеральні солі. 

Щоб запобігти майбутньому забрудненню океанів мікропластиком, Refix використовує скляні пляшки з алюмінієвими кришками та перероблювані картонні упаковкиTetra Pack.

https://newfood.media/2024/02/21/ispantsi-stvoryly-z-okeanichnoi-vody-spetsialnyy-napiy-dlia-sportsmeniv-iakyy-vidnovliuie-tilo/


bottom of page