top of page
Інгредієнти
Інгредієнти:
Абрикоси - 1 кг
Цукор - 400 г.
Апельсиновий сік - 2 ст. л.
Щіпка солі
Кроки
Видалити кісточки абрикосів і нарізати плоди четвертинами. Висипати абрикоси в каструлю і засипати цукром. Поставити на плиту на маленький вогонь до повного розчинення цукру. Потім влити апельсиновий сік і перемішати суміш. Зняти з вогню. Абрикосове варення залишити на 6 годин при кімнатній температурі. Поставити суміш на плиту довести до кипіння. Варити 30 хвилин, знімаючи пінку. Після цього варення можна розлити по банках. Варення виходить з приємною кислинкою. Це чудова начинка до випічки та вітамінні ласощі до чаю.
bottom of page