top of page

Банош з бринзою

Інгредієнти

Інгредієнти


180 г кукурудзяної крупи 

500 мл сметани 15% 

500 мл вершків 20% 

100 г бринзи 

300 г сала 

сіль та перець до смаку


Кроки

Кроки


У невеличку каструлю викладіть 500 мл сметани жирністю 15% та влийте 500 мл вершків 20%. Перемішайте віничком. Поставте каструлю на середній вогонь. Додайте сіль та перець до смаку та повільно всипайте 180 г кукурудзяної крупи, постійно помішуючи віничком. Коли всипите всю крупу, помішуйте ще 5-7 хвилин. Потім вимкніть вогонь та накрийте каструлю кришкою ще на 5 хвилин. Наріжте маленькими кубиками 300 г сала. Розігрійте суху пательню та обсмажте його до золотавого кольору. 

Банош викладіть у миску, зверху покладіть шкварки та посипте шматочками бринзи, вам знадобиться приблизно 100 г. Одразу подавайте до столу. 


 


© Центральна науково-технічна бібліотека харчової і переробної промисловості

bottom of page