top of page

Інгредієнти
Інгредієнти
180 г кукурудзяної крупи
500 мл сметани 15%
500 мл вершків 20%
100 г бринзи
300 г сала
сіль та перець до смаку
Кроки
Кроки
У невеличку каструлю викладіть 500 мл сметани жирністю 15% та влийте 500 мл вершків 20%. Перемішайте віничком. Поставте каструлю на середній вогонь. Додайте сіль та перець до смаку та повільно всипайте 180 г кукурудзяної крупи, постійно помішуючи віничком. Коли всипите всю крупу, помішуйте ще 5-7 хвилин. Потім вимкніть вогонь та накрийте каструлю кришкою ще на 5 хвилин. Наріжте маленькими кубиками 300 г сала. Розігрійте суху пательню та обсмажте його до золотавого кольору.
Банош викладіть у миску, зверху покладіть шкварки та посипте шматочками бринзи, вам знадобиться приблизно 100 г. Одразу подавайте до столу.
bottom of page