Інгредієнти
Інгредієнти:
згущене молоко – 1 банка;
шоколад молочний або гіркий – 250 г;
масло вершкове – 40-60 г;
горіхи будь-які – 50 р;
печиво – ½ стандартної пачки.
Кроки
Кроки:
Приготувати карамель. Для цього слід поставити варитися на водяній бані згущене молоко. Може знадобитися 2-4 години.
Приготування шоколадної глазурі. Розтопити 200 г шоколаду на водяній бані, після чого залити отриману масу в спеціально підготовлену форму, помістити шоколад в холодильник до моменту затвердіння.
У зварену згущене молоко додати вершкове масло, добре перемішати.
Печиво подрібнити на невеликі частини.
Подрібнити горіхи.
Покласти в окрему ємність печиво, карамель, горіхи, перемішати.
Покласти отриману солодку масу у форму з шоколадом, рівномірно розподілити по всій поверхні;
Шоколаду 50 г потрібно розтопити. Полити зверху на печиво з горіхами та карамеллю, розподілити шар рівномірно, помістити заготівлю солодощі в холодильник на 2-3 години.
Перед подачею розрізати десерт на порційні шматочки. Для контрасту можна використовувати білий шоколад під час заливки зверху.