top of page

Весняний сирник з лимоном

Інгредієнти

1 кг домашнього або магазинного сиру, який потрібно 2-3 рази змолоти у м'ясорубці;

150 грам вершкового масла кімнатної температури;

цедра 2-х лимонів;

сік 1/2 лимона;

250 грам цукру;

20 грам крохмалю;

20 грам манки;

5 яєць;

1/4 порції лимонного курда. Лимонний курд – це заварний крем, приготований на лимонному соку.

Кроки

Духовку розігріти до 150 ᵒС. Дно роз'ємної форми  застелити пергаментом. У глибоку миску чи чашу міксера помістити вершкове масло, цукор та цедру лимона. Збивати до побіління масла. Продовжуючи збивати, додати сир, сік лимона, манку та крохмаль.  Не перестаючи збивати, додати по одному яйця й збивати доти, доки інгредієнти змішаються.  Смачного!

© Центральна науково-технічна бібліотека харчової і переробної промисловості

bottom of page